OEGJK në PEJË, Takim informues për takimet B2B dhe mundësitë për eksport

 

 

Për të informuar rreth mundësive për pjesëmarrje në takime B2B me kompani gjermane, dhe mundësitë për eksport, Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare do të mbajë takimin e radhës në Pejë.
Ky takim është i natyrës informuese rreth mundësive që OEGJK është duke iu ofruar bizneseve kosovare.
Pjesëmarrja: e hapur për anëtarë dhe jo-anëtarë

Kur: 07.06. 11:00 – 12:00

Ku: HOTEL DUKAGJINI

 

Luteni të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në info@oegjk.org