Për herë të parë, anëtari i Odes Ekonomike Gjermano-Kosovare M-Technologie bëri të mundur ardhjen e kamionit të demo Schüco

në Kosovë nga ekipi i Alukönigstahl. Kamioni i Schüco kaloi disa orë në sheshin Nënë Tereza në Prishtinë,

ku secili pati mundësinë ta vizitonte. Kamioni Demo Schüco udhëton në Gjermani dhe Evropë për t’u shfaqur partnerëve të saj zgjidhjen

inovative të dritareve, dyerve, fasadave, sistemeve të ventilimit etj. Qëllimi i kamionit Schüco Demo ishte të informojë

të gjithë për produktet dhe zgjidhjet teknike të ofruara nga M-Techonologie  përmes kompanisë Schüco.