Me 25. Shtator 2014 u mbajt kuvendi i 4. nga OEGJK.

Te pranishem ishin anetaret e OEGJK-se dhe partneret e saj Ambasada Gjermane ne Prishtine si dhe organizata GIZ.

Gjat Kuvendit u prezentua strategjia e re e OEGJK-se ne krye me bordin e ri te zgjedhur nje muaj me pare, gjitheashtu u arrit te perzgjedhen revizoret me mandat 2 vjeqare zoteri Skender Haxhiu dhe zoteri Rezak Fetai.