Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për praktikant/e.
 
Çka ofrojmë ne:
➡ Praktikë 3-6 muaj, me pagesë të rregullt mujore
➡ Mentorim
➡ Ambient atraktiv dhe modern të punës, në qendër të Prishtinës
➡ Nëse jeni student ofrojmë orar fleksibil të punës, mundësi kombinimi të orarit nga zyra dhe shtëpia
➡ Ne u ofrojmë praktikantëve tanë mundësi të shumta zhvillimi “në punë” për t’i ndihmuar ata të arrijnë qëllimet e tyre në karrierë.
 
 
Nëse jeni të interesuar për praktikë tek ne, luteni ta dërgoni një letër motivuese në gjuhën shqipe dhe angleze dhe një CV përmes emailit në administration@oegjk.org deri më 06.02.2022
 
Për më shumë detaje mund të lexoni këtu.