Komot Pharmaceutical ndërron lokacionin

 

Komot është themeluar në vitin 2002 nga Fatmir Karabaxhaku. Ndërmarrja Komot është përfaqësuese e shumë prodhuesve/kompanive Europiane për distribouimin e produkteve farmaceutike, produkteve OTC, vitaminave shtesë, pajisjeve medicinare dhe kozmetikë. Zhvendoset me 19.07.2017  në lokacionin e ri, objekti ka rreth 1000 sipërfaqe e punëson 21 punëtorë. www.komotpharm.com