Kfw/DEG – Takimi informativ rreth mundesive te financimit te projekteve

Impresione nga takimi informativ te Ambasades Gjermane ne Kosove dhe perfaqesuesve te bankes zhvillimore Kfw/DEG per te dhene informata rreth mundesive te financimit te projekteve per kompanite anetare te Odes Ekonomike Gjermano-Kosovare me 06.11.2014. I falenderojme Ambasades, GIZse dhe Kfw se si edhe z. Wilhelm Icke nga DEG Köln per informatat te vlefshme!