Kompanitë anëtare të OEGJK-së Albed, Graniti dhe Ventius kanë marrë pjesë në panairin e mobiljerisë dhe enterierit IMM në Köln/ Gjermani. Kompanitë anëtare të Odës kanë prezantuar produktet e tyre, si: kuzhina, dhoma të fjetjes, divanë, tryeza, karrige, dysheke dhe elemente të ndryshme për enterier. Kompanitë kosovare në këtë panair ekspozojnë për të tretin vit me radhë.

http://www.imm-cologne.com/news/content-for-media-representatives/press-releases/press-releases-2.php?aktion=pfach&p1id=kmpresse_1037264640e&format=html&base=&tp=kme9&search=&pmid=kmeigen.kmpresse_1548081697&start=0&anzahl=10&channel=kmeigen&language=e&archiv=/