Devolli Corporation hap VENTIUS KOSOVO LLC në Gjakovë

 

Në Mars të vitit 2014 është vulosur për produktin “Dysheku Comodita”, një dyshek pasardhës i punës 25 vjeçare të prodhimtarisë së shpuzës dhe dyshekëve, në kuadër të kompanisë “Devolli Corporation”. Për të arritur cilësi të lartë e mbuluar nevojat shtëpiake të Kosovarëve po edhe të tregut më të gjerë, Devolli Corporation me datën 05.08.2017 hap Fabrikën e prodhimit të dyshekëve e të sfungjerëve VENTIUS KOSOVO LLC në Gjakovë me standarde më të larta prodhuese, me një sipërfaqe prej rreth 25.000  e punëson mbi 150 punëtor. www.ventiuskosovo.com