Të enjteve në 13! ‘Automatizo proceset dhe transformo kompaninë për t’u digjitalizuar’

OEGJK në bashkëpunim me Cacttus, prezantuan platforma CRM dhe diskutuan për temën ‘Automatizo proceset dhe transformo kompaninë për t’u digjitalizuar’. Gjatë takimit u diskutua rreth: Si të menaxhojmë proceset e brendshme të kompanisë? Si të kërkojmë për një ditë pushimi? Si t’i organizoj të dhënat dhe dosjet e punëtorëve? Si të zvogëloj kohën që kompanisë…

Të enjteve në 13!  Platforma ‘DyGur’

Të enjteve në 13!  OEGJK bashkë me Platformën ‘DyGur’ mbajtën event informues me temën ‘Si të informoheni për tender dhe grante? Prezentim i platformës”. ‘DyGur’ është një platformë softuerike e cila ofron shërbime për bizneset, kryesisht me synim të një informimi të saktë mbi tregun në Kosovë. Ky event ka për qëllim prezantimin e shërbimeve si: Njoftime për Tender DyGur cdo ditë monitoron…

OEGJK – KDWV On Tour! – Podujevë

OEGJK mbajti takim informues në Podujevë Në saje të takimeve informuese që OEGJK ka organizaur nëpër komuna, e radhës ishte në Podujevë më 09.05. Këto takime kishin për qëllim informimin rreth mundësive që OEGJK është duke iu ofruar bizneseve kosovare.    Në takim ishin përfaqësues të bizneseve kosovare të fushave të ndryshme. Takimi u mbajt nga…

OEGJK – KDWV On Tour! – Ferizaj

OEGJK mbajti takim informues në Ferizaj Në saje të takimeve informuese që OEGJK ka organizaur nëpër komuna, e radhës ishte në Ferizaj më 08.06. Këto takime kishin për qëllim informimin rreth mundësive që OEGJK është duke iu ofruar bizneseve kosovare.    Në takim ishin përfaqësues të bizneseve kosovare të fushave të ndryshme. Takimi u mbajt nga…

OEGJK – KDWV On Tour! – Pejë

OEGJK mbajti takim informues në Pejë   Në saje të takimeve informuese që OEGJK ka organizuar nëpër komuna, e radhës ishte në Pejë më 07.06. Këto takime kishin për qëllim informimin rreth mundësive që OEGJK është duke iu ofruar bizneseve kosovare.    Në takim ishin përfaqësues të bizneseve kosovare të fushave të ndryshme. Takimi u mbajt…

OEGJK – KDWV On Tour! – Vushtrri

OEGJK mbajti takim informues në Vushtrri Në saje të takimeve informuese që OEGJK ka organizaur nëpër komuna, e radhës ishte në Vushtrri më 04.06. Këto takime kishin për qëllim informimin rreth mundësive që OEGJK është duke iu ofruar bizneseve kosovare.    Në takim ishin përfaqësues të bizneseve kosovare të fushave të ndryshme. Takimi u mbajt nga…

OEGJK – KDWV On Tour! – Prizren

OEGJK mbajti takim informues në Prizren Në saje të takimeve informuese që OEGJK ka organizaur nëpër komuna, e radhës ishte në Prizren më 02.06 e cila ishte në bashkëpunim me ESNAF Prizren dhe u mbajt në hapësirat e ITP. Këto takime kishin për qëllim informimin rreth mundësive që OEGJK është duke iu ofruar bizneseve kosovare.   …