Vizita tek anëtari Buchhaltung Discount Service

A e dini se kompania Buchhaltung Discount Service ofron shërbime të kontabilitetit për klientë gjermanë? Buchhaltung është kompani gjermane, që ofron shërbime nga Kosova për tregun gjerman, si psh në kontabilitet, llogarimbajtje të listave të pagave, depozitave bankare dhe mirëmbajtja e transaksioneve tjera financiare. Bashkë me zëvendësambasadorin gjerman, Jan-Axel Voss, i cili njëheri është edhe anëtar nderi…

Në vizitë tek kompania e përpunimit të drurit Candeo

Në kuadër të vizitave të anëtarët e OEGJK-së me zëvendësambasadorin gjerman Jan-Axel Voss vizituam fabrikën e re të kompanise CANDEO. Pronarët Fiton Peja dhe Artan Metaj na shpalosën vizionin e tyre për zhvillimin e kompanisë së përpunimit të drurit, Candeo. Me teknologjinë e fundit të teknologjisë gjermane 🇩🇪 të linjave të përpunimit dhe prodhimit, CANDEO tani është gati të fillojë…

Në vizitë tek anëtari Premium Kerasan

Bashkë me zëvendësambasadorin gjerman, Jan-Axel Voss vizituam disa kompani anëtare të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare. Në Kerasan na pritën Besnik Beqiri dhe Vullnet Sefaja, me stafin e tyre të mrekullueshëm! KERASAN është themeluar në 1994, dhe është lider në fushën e pajisjeve sanitare, dyshemesë, pllakave dhe gurëve natyrorë. Kerasan është përfaqësues ekskluziv i brendeve si Hansgrohe, Duravit dhe Tece dhe…

Sesione informuese për Senior Expert Service (SES)

Ute Sonnen nga Senior Expert Service (SES) Bonn bashkë me kolegen tonë Marigona Mustafa-Kamerolli do të jenë në Ferizaj, Gjilan dhe Prishtinë për të prezantuar shërbimet e SES-it. SES është Shërbimi i ekspertëve senior, që është pjesë e Fondacionit të Biznesit Gjerman për Bashkëpunim Ndërkombëtar. Nëse jeni: 📌biznes i vogël apo i mesëm 📌institucion publik 📌bashkësi apo…

Vizita tek anëtari Premium Missini Sweets

Koleget tona Marigona Mustafa-Kamerolli dhe Greta Kazia vizituan Missini Sweets! Kompania anetarë premium e OEGJK-së, gjatë vitit 2019 ka hapur 4 pika të reja në Kosovë! 📌Suharekë 📌Prishtinë 📌Vushtrri dhe 📌Mitrovicë Tani kanë gjithsej 15 pika në mbarë Kosovën dhe kanë krijuar kredibilitet shumë të lartë tek te gjithë klientët falë punës së pandalshme për të sjellur gjithmonë risi nga…

OEGJK tek anëtari Automatics-KS

Përfaqësueset nga OEGJK, Greta Kazia dhe Marigona Mustafa-Kamerolli, u njoftuar për së afërmi me punën e kompanisë anëtare, Automatics-KS. Automatics-KS Company është themeluar në fund të 2015 me qëllim të ofrimit të shërbimeve për industrinë kosovare. Si fillim kanë ofruar shërbime për projektime dhe mirëmbajtje në lloje të ndryshme të industrive. Në vitin 2016 Automatics-KS lidhën marrëveshje me…

OEGJK tek anëtari Premium Komot Chocolate

OEGJK nuk ndalet me vizitat tek kompanitë anëtare! OEGJK ishte në vizitë tek kompania anëtare Premium, Komot Chocolate në Prizren. Kishim kënaqësinë të shihnim nga afër cilësinë e prodhimit të çokollatave më të reja në treg. OEGJK i uron suksese Komot Chocolate dhe e përgëzon për punën e pandalshme, e cila sjell ekskluzivisht për herë të parë në Ballkan…

OEGJK viziton kompaninë anëtare Iron Consulting

IRON Consulting është firmë konsulente që ofron shërbime këshilluese për klientët në sektorin privat dhe publik. IRON Consulting u themelua në vitin 2012 nga profesionistë të ardhur nga institucione të larta publike në Kosovë dhe organizata të huaja të biznesit me një histori të jashtëzakonshme në promovimin e investimeve, këshillimit të biznesit, ndërtimin e kapaciteteve…

Cacttus Sha dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare dëshmi e bashkëpunimit të frytshëm.

CACTTUS është kompania udhëheqëse në Kosovë në zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit, me 15 vite përvojë të kompanisë dhe me më shumë se 30 vite përvojë individuale të themeluesve. Performanca dhe besueshmëria është e bazuar në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve të cilat përfaqësojnë inovacion dhe kualitetin më të…