• 2018
  • 2017
  •  2016
  •  2015
  • 2014
  • 2013

Aktivitete

OEGJK VIZITON KOMUNËN E PRIZRENIT

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare së bashku me disa përfaqësues të firmave anëtare vizituan kryetarin e komunës së Prizrenit z.Mytaher Haskuka, për të diskutuar rreth mundësive për investimeve në qytetin e Prizrenit. Theksim të veçantë në diskutim kishin mundësitë e investimeve në Parkun e Bizneseve dhe Parkun për Inovacion dhe Trajnime si dhe investimet në sektorin e…

Vizitë me kompanitë anëtare në kampin e KFOR-it

Anëtarët e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare, bashkë me Drejtoreshën Menaxhuese të OEGJK-së Nora Hasani, përfaqësues të Ambasadës Gjermane Prishtinë dhe të GIZ vizituan kampin fushor të KFOR-it gjerman në Prizren. Delegacioni i OEGJK u prit nga Komandanti i Kontigjentit Gjerman të KFOR-it, Zotëri Nënkolonel Dr. Eric Offermann dhe u informua lidhur me shfrytëzimin e ardhshëm të…

OEGJK takon kompanitë eksportuese me Drejtorin e Doganës: Eksporti në rritje

Në kuadër të mëngjeseve mujore me anëtarë, Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK) organizoi takim ndërmjet anëtarëve dhe përfaqësueseve të Doganës së Kosovës. Drejtori i Doganës, Bahri Berisha bashkë me ekipin e tij  të përbërë nga Agron Sadiku dhe Bajram Rexha bashkëbiseduan me kompanitë eksportuese të OEGJK-së.   Gjatë takimit u bisedua për procedurat e eksportit, si…

Festa Verore 2018

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare organizoi Festën Verore për të dytin vit me radhë! Festa Verore ka për qëllim rrjetëzimin e anëtarëve, partnerëve dhe mbështetësve të OEGJK-së në një ambient të këndshëm dhe relaksues. Mbi 100 të ftuar shijuan ushqimin tradicional gjerman, të shoqëruar me verë vendore dhe birrë gjermane nën tingujt e muzikës. Këtë vit Festën…

Punëtoria për hartimin dhe negociimin e kontratave me partnerë gjermanë

U përmbyll me sukses punëtoria për hartimin dhe negociimin e kontratave me partnerë gjermanë, e realizuar nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare dhe ProCredit Bank bashkë me firmën e njohur ligjore Wagner Arbitration/ Berlin (për më shumë rreth kompanisë kliko këtu https://wagner-arbitration.com/en/) dhe JUDEX LAW FIRM L.L.C. Punëtoria ishte interaktive ku pjesëmarrës ishin anëtarët e OEGJK-së dhe…

Mbahet takimi i parë ”Biznes ka për mëngjes” me temën Siguria Kibernetike

Mbahet takimi i parë ”Biznes ka për mëngjes” me temën Siguria Kibernetike Takimet mujore të mëngjesit “Biznes ka për mëngjes!” OEGJK çdo të enjte të parë të secilit muaj i bashkon në një tryezë mëngjesi firmat anëtare me ekspertë të fushave për të diskutuar rreth çështjeve aktuale ekonomike. Në takimin e parë të këtij lloji…