Konkurs për Koordinator/e

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për koordinator/e.   Çka ofrojmë ne: ✓Mentorim ✓Ambient atraktiv dhe modern i punës, në qendër tëPrishtinës ✓Sigurim shëndetësor për ty dhe familjen tënde ✓Mundësi zhvillimi personal dhe profesional   Nëse jeni të interesuar për punë tek ne, luteni ta dërgoni një letër motivuese në gjuhën shqipe dhe…

Konkurs për Zyrtar/e për Këshillim Ligjor

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për zyrtar/e për këshillim ligjor.   Çka ofrojmë ne: ✓Mentorim ✓Ambient atraktiv dhe modern i punës, në qendër tëPrishtinës ✓Sigurim shëndetësor për ty dhe familjen tënde ✓Mundësi zhvillimi personal dhe profesional   Nëse jeni të interesuar për punë tek ne, luteni ta dërgoni një letër motivuese në…

Konkurs për Praktikant/e

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për praktikant/e.   Çka ofrojmë ne: ➡ Praktikë 3-6 muaj, me pagesë të rregullt mujore ➡ Mentorim ➡ Ambient atraktiv dhe modern të punës, në qendër të Prishtinës ➡ Nëse jeni student ofrojmë orar fleksibil të punës, mundësi kombinimi të orarit nga zyra dhe shtëpia ➡ Ne…