Prezantimi i të gjeturave të anketës së Odave Ekonomike Gjermane.

Prezantimi i të gjeturave të anketës së Odave Ekonomike Gjermane. Rezultatet e anketës, që zhvillohet në 16 shtete të Evropës së Mesme dhe Lindore në duke përfshirë edhe Kosovën, u prezantua para zëvëndësambasadorit gjerman Jan-Axel Voss dhe Ministres së  Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Rozeta Hajdari. Sipas anketës 42% e kompanive presin përmirësim të situatës në…

Raport i anketimit për klimën e biznesit dhe investimeve në Kosovë 2021

Raport i anketimit për klimën e biznesit dhe investimeve në Kosovë 2021 Rezultatet e sondazhit të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare Situata ekonomike, pritshmëritë dhe klima e të bërit biznes në Kosovë   Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK) publikoi anketën e saj të 7-të për klimën e të bërit biznes dhe të investimeve në Kosovë. Ky sondazh përmban…