Të enjteve në 13! ‘Automatizo proceset dhe transformo kompaninë për t’u digjitalizuar’

OEGJK në bashkëpunim me Cacttus, prezantuan platforma CRM dhe diskutuan për temën ‘Automatizo proceset dhe transformo kompaninë për t’u digjitalizuar’. Gjatë takimit u diskutua rreth: Si të menaxhojmë proceset e brendshme të kompanisë? Si të kërkojmë për një ditë pushimi? Si t’i organizoj të dhënat dhe dosjet e punëtorëve? Si të zvogëloj kohën që kompanisë…

Të enjteve në 13!  Platforma ‘DyGur’

Të enjteve në 13!  OEGJK bashkë me Platformën ‘DyGur’ mbajtën event informues me temën ‘Si të informoheni për tender dhe grante? Prezentim i platformës”. ‘DyGur’ është një platformë softuerike e cila ofron shërbime për bizneset, kryesisht me synim të një informimi të saktë mbi tregun në Kosovë. Ky event ka për qëllim prezantimin e shërbimeve si: Njoftime për Tender DyGur cdo ditë monitoron…