Vizita tek organizata anëtare APPK

APPK përveç që është organizatë anëtare e OEGJK-së, njihet edhe si një ndër organizatat që kontribuoi në themelimin e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare. APPK vepron në fushën e ri integrimit ekonomik (formim profesional, certifikim, kurse gjuhësore dhe shërbime të punësimit). Në vitin 2001, ajo u themelua dhe u regjistrua në Ministrinë e Punëve Publike (MPA) të…

Anëtari ynë Premium Training Center Meister nënshkuan marrëveshje bashkëpunimi me Bosch Rexroth

Marrëveshje bashkëpunimi për hapjen e qendrave të trajnimit me kompaninë Bosch Rexroth. Me datë 12.09.2019 në Wurzburg të Gjermanisë është nënshkuar memorandum mirëkuptimi me kompaninë e mirënjohur gjermane Bosch Rexroth AG, Drive&Control Academy si partner për Kosove dhe Shqipëri në ofrimin e trajnimeve ne fushën e Mekatronikës, Hidraulikës dhe teknologjinë industriale 4.0. Bashkëpunimi përfshin ofrimin e…