Vizita tek kompania anëtare Dijari SHPK

Dijari SHPK është kompani vendore me lokacion në Vushtrri, përfaqësueset nga OEGJK, Greta Kazia dhe Marigona Mustafa, u njoftuan nga Djiari rreth projekteve të ardhshme të kompanisë. Kompania anëtare e OEGJK-së, Djiari SHPK ushtron veprimtari të ndryshme si Projektim, Ndërtim të Lartë, inxhinieri, patundshmëri, punësim dhe Eksport-Import. DIJARI SH.P.K, operon edhe në Gjermani me emrin Djiari…

Kompania anëtare Albed merr pjesë në MOW – Die Messe fürs Möbelbusiness

Kompania anëtare e OEGJK-së, Albed aktualisht është pjesëmarrëse në panairin ndërkombëtar të mobiljeve në Gjermani MOW – Die Messe fürs Möbelbusiness (Messezentrum Bad Salzuflen).

Produktet #madeinkosova nga Albed do të jenë të ekspozuara deri në datën 19.09.

OEGJK i dëshiron shumë suksese Albed-it!

Më shumë informacione rreth eventit mund të gjeni këtu:
https://www.facebook.com/events/1101930433326271/