Sesione informuese për Senior Expert Service (SES)

Ute Sonnen nga Senior Expert Service (SES) Bonn bashkë me kolegen tonë Marigona Mustafa-Kamerolli do të jenë në Ferizaj, Gjilan dhe Prishtinë për të prezantuar shërbimet e SES-it. SES është Shërbimi i ekspertëve senior, që është pjesë e Fondacionit të Biznesit Gjerman për Bashkëpunim Ndërkombëtar. Nëse jeni: 📌biznes i vogël apo i mesëm 📌institucion publik 📌bashkësi apo…