OEGJK tek anëtari Premium Komot Chocolate

OEGJK nuk ndalet me vizitat tek kompanitë anëtare! OEGJK ishte në vizitë tek kompania anëtare Premium, Komot Chocolate në Prizren. Kishim kënaqësinë të shihnim nga afër cilësinë e prodhimit të çokollatave më të reja në treg. OEGJK i uron suksese Komot Chocolate dhe e përgëzon për punën e pandalshme, e cila sjell ekskluzivisht për herë të parë në Ballkan…